ثبت نام نخلداران بمی در سامانه سلامت
محصول خرمای بدون "کد سلامت " در بم در سردخانهها نگهداری و عرضه نمی شود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان ، دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم و شرق استان کرمان گفت: همه کسانی که در فرایند جمع آوری و بسته بندی و نگهداری خرما سردخانهها دخالت دارند باید در سامانه سلامت
https://salamat.gov.ir/ ثبت نام کنند و کد اختصاصی سلامت محصول کشاورزی خود را دریافت و با نصب این کد محصول تولیدی با کیفیت و تحت نظارت بهداشتی به بازار عرضه می شود.
فرماندار بم از تشکیل ستادی به عنوان ستاد سلامت خرما در شرق استان کرمان خبر داد و گفت: این ستاد با حضور نیروهای بهداشت جهاد کشاورزی و بسیج و دهیاران کار آموزش و نظارت بر برداشت و بسته بندی و رعایت نکات بهداشتی خرمای امسال را برعهده دارند.
شسهوار پور از الزامی بودن و اجباری بودن مفاد این اساسنامه با رعایت همه نکات بهداشتی خبر داد.
فرماندار بم گفت: شرق استان کرمان سالانه ۲۰۰ هزار تن خرمای مضافتی تولید و سالانه به ۵۰ کشور دنیا خرمای مضافتی بم صادر می شود.
در فصل برداشت ۳۰ تا ۵۰ هزار نفرنیز کار برداشت این محصول را به صورت موقت و فصلی انجام می دهند.